8 МИ ЛЪЧ БЯЛА ЛИЛИЯ
№ НА ПРИЗИВИТЕ И ЦВЕТОВЕ НА ЛЪЧИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ

петък, 19 ноември 2010 г.

ВЪВЕДЕНИЕ ОТ ДАРДЖИЛИНГ С ЭЛ МОРИЯ

         " Да повеляваш , то е вътре в теб,то е част от теб".
     Всеки миг човек твори / създава/ свое собственно бъдеще.Животът се явява Божий дар ,постоянно действайки , изпълнявайки изказаните или неизказани желания на човека.
Самите мисли и чувства се явяват повели и  създават определено справедливо себеподобни, било то радостни или  скръбни.
    Повечето хора творят в невежество, макар да живеят в морето на мъдростта. Поради това техния живот се явява смесица от добро и зло,някакви хаотични отражения,така нареченото колело на фортуната. Вярвам ,че честните хора искат да се освободят от самопоробващите, и да  премахнат безрадостните  човешки мисли  и чувства - дълготърпими, но не и  излекувани - Аз предлагам тези повели на света от слънчевото сияние на Божествената Любов и Светлина. Тяхното постоянно , добросъвестно използване ще израстне на вечно плодородна почва в човешкото съзнание, като семена на благодатта и милосърдието.
   Те от своя страна, ще принесат  урожай във новия живот,личен урожай от хармония и изобилие. В отговор на вашите призиви всичко ще ви бъде дадено благодарение на индивидуалния ръст и разширяването във вас на Свещенния Огън на Бог.
    Подобно на балсам Галадски ,тези призиви ще бъдат като помазване за измъчените души на децата на Земята и ще съединят човешките сърца с Възнесените Сомни, правейки човечеството и Божественото единно семейство, което може да установи и ще установи навеки мир и победа в Божията светлина, която никога не гасне.
   И в това време , когато вие следвате ритуала на призивите и повелите, диктовките и молитвите, приемете моето благословение, дадено на всеки лично  от  Свещенната обител на Божията Воля, тук от Дарджилинг, от  Името на Великото Бяло Братство - от сърце , глава и ръце.
             АЗ СЪМ
           ЕЛ МОРИЯ ХАН
             Вондир




                 

Няма коментари:

Публикуване на коментар