8 МИ ЛЪЧ БЯЛА ЛИЛИЯ
№ НА ПРИЗИВИТЕ И ЦВЕТОВЕ НА ЛЪЧИТЕ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ

сряда, 24 ноември 2010 г.

ПОВЕЛИ № 0.01 - 9.99








                                     № 0,01 -9,99                                       Общи повели :
                                     бяла лилия                                          За лично и световно
                                      8-ми  лъч                                             действие
                                                        тайната обител на сърцето
                                                           на Будда и Майката 


                                         



                     ПОВЕЛЯ ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК И СТЪЛБ ОТ СВЕТЛИНА
                                                                        0.01                   
                                                   
                                                                                                      






        О,  мое постоянно любящо АЗ СЪМ Присъствие! Ти, Светлина Божия над мен, чието сияние образува огнен кръг пред мен,който осветява моя път.
        АЗ СЪМ в пълна вяра призоваващ Теб сега, обкръжи ме със Стълб от Светлина от моето собствено Присъствие на Бог АЗ СЪМ.Запази ме във всеки следващ миг в цялост, явен като искрящ дъжд от прекрасна Божествена Светлина, през която не може да проникне нищо човешко. В този прекрасен електрически кръг от Божествено заредена енергия призови бърз подем на Виолетовия Огън, прощаващ, трансмутиращ пламък на Свободата.
        Нека вечна растящата енергия на този пламък се проектира долу в силовото поле на моите човешки енергии  и напълно да превърнат всяко отрицателно състояние в положителна полярност на моето собствено Велико Божествено  АЗ! - Нека чудото на милсърдието така да изчисти със Светлина моя свят, че всеки с когото се срещна да благославя с аромата на теменужки от самото сърце на Бог в памет на блаженно разцъфващия ден, когато всичко ще се разтвори - причина, следствие,запис, памет - завинаги обръщащи се в Победа на Светлината и мир на Възнесения  Иисус Христос.
        АЗ СЪМ неизменно признаващия сега пълната мощ и проявление на този Указ на Светлината и призоваващия неговото незабавно действие на своята дадена собствена на Бог свободна воля и властта безпределно да  ускорят това свещенно изливане с помощта от самото сърце на Бог до този миг , когато всички хора ще се обърнат към възнесение и БОГО - Свобода в Светлина, никога,никога,никога, не отслабваща.





                                          ВЕЛИК СЛЪНЧЕВ ДИСК
                                                           
                                                       0.02



                                                              

                                  

Тази повеля е била дадена в диктовка на Элохим Мир на 3 януари 1965 г. Элохим Мир изразил желание, за всеки който е бил свързан със Самит Лайтхауз и със Сен- Жермен, да узнае как да постави Великия Слънчев Диск над слънчевия сплит. Той казал: " На мен ми се иска да ви науча вас как да увеличавате диска  от Светлина,за да не може да станете уязвими за агресията на други хора...Когато покоят си тръгне- всичко си отива и нищо не остава. И само ако вие дойдете в това състояние, когато силата на вътрешния баланс отново възвърне равновесието, за да не може енергията на покоя да се излива и за да не започнете вие отново да строите някакви чудесни въздушни замъци - а да строите замъци на надеждата, които могат с успех да се материализират в живота като блаженство, към което вие се стремите , ако вие съхранявате мира.

Възлюбенно могъщо АЗ СЪМ Присъствие, възлюбенно Свято Христово АЗ и възлюбенний Иисус Христос, изливайте своята ослепителна светлина на хиляди слънца в моите четири низши тела, през тях и около тях- с могъщата защита на никога не помръкващата  Свелина  на Бог,която ще възобнови мирното проявление на Божия план във всичките мои мисли, слова и действия.
   Поместете своя Велик Слънчев Диск над моя слънчев сплит като могъща броня,която мигновенно ще отрази всичко,което е изпратено против мен или Светлината ,на която аз служа.
   В Името на могъщото АЗ СЪМ Присъствие аз призовавам Элохим Мир да освободи чрез цялото мое същество и свят, необходимото действие на могъщия пламък на Мира на Космическия Христос, който ще поддържа във мен Христосъзнанието във всичките времена, за да не се окажа въвлечен в енергиите  на страха, злобата, неприязънта, недоверието, осъждането или презрението.
    АЗ  призовавам възлюбенния Сен-Жермен да премахне всичката енергия, която някога съм изпратил към моите братя и ,със  която съм им нанесла каквато и да е било вреда. И в Името на моето могъщо АЗ СЪМ Присъствие аз призовавам тези енергии да бъдат отделени от моя свят - като причина,следствие,запис и памет - и да трансмутират с виолетовия пламък в чистота и съвършенство, което всъщност е Свещенно - Огнената същност на Бог., за да може Земята и целия елементален живот да бъдат освободени завинаги от човешките творения и да се обърнат към своята Вечна Победа в Светлина!
   АЗ приемам това за свършено сега в пълна сила! АЗ СЪМ  това е извършено сега в пълна сила ! АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ Бого- Животът, явяващ съвършенство във всички форми и във всички времена. Това ,което аз призовавам за себе си, аз призовавам за всеки мъж, жена и детенце на тази планета !
                           Възлюбенно АЗ СЪМ ! / 3х /


  МАНТРА:       О, Светлинен Диск от Висините на Небесата,
                          С цялото съвършенство слезни!
                          Да озариш моята аура със свободата на Светлината,
                          И Любовта и Защитата на Владиците.        / 9х /


Използвайте мантрата  " Диск от Светлина " за увеличаване силите и запаметяването на този призив, занимавайки се със своите всекиневни дела. Помнете визуализацията на Великия слънчев Диск над слънчевия ви сплит- това е вашата Велика защита! Визуализирайте го като голям кръгъл щит  като тежка броня, отражавайки сияеща , ослепителна Светлина  на Великото Централно Слънце във всички направления, запечатвайки ви със защитата на Элохим Мир и Алохи и Магнита на Великото Централно Слънце.






                                           ИЗЛЕЙ СЕ ЛЪЧИСТ ЕЛЕЙ НА МИРА

                                               ЭЛОХИМ МИР
 

                                                                  



                                ИЗЛЕЙ СЕ ЛЪЧИСТ ЗЛАТЕН ЕЛЕЙ НА МИРА                   


                                                     0.02 А

                                          ЭЛОХИМ МИР

      Элохим Мир ни моли да използваме молитвата ежедневно,визуализирайки огромен огнен слънчев диск в слънчевия сплит, " слънчевото място ", мястото където сме длъжни да пазим спокойно в нашето същество. Космическия Христос, запечатва чакрата под сърцето и защитава свещенния огън в четирите ни низши тела.

                   Възлюбенно могъщо АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ на Бог АЗ СЪМ в мен и възлюбенний Элохим на Мира излейте от зенита на небесата лъчистия златен елей на мира на небосклона на моя свят- 360 градуса окръжност на моето битие,простиращо се зад пределите на времето във вечността.

                   Напълнете кръга на моя свят и света на всички деца на Светлината и Любовта на Элохим на Мира, за да се изключи проявлението на всякакъв дисбаланс или каквото и да е различно от мира, там където АЗ СЪМ - в сърцето на Елохим Мир.

       МАНТРА:                     Възлюбенний Элохим Мир,
                                             от зенита на Небесата.
                                             Излей лъчистия златен елей на Мира.
                                             На небосклона на моя свят !               / 9х /

     Елохим Мир , 7 август 1958 г.,Филаделфия


                   


                                                 ПЪТЯ НА ЭЛОХИМ МИР 

                                                           0.02 В


                         
                                                         ЭЛОХИМ МИР


Достатъчно! Аз  завърших със своите човешки творения и избирам пътя на Элохим Мир! Сега аз решавам да приема изначалния дар на мира, който Элохим Мир ми даде за създаване на  .....
        Аз ставам точка на мира, към която всеки ангел-служител на Земята ще се обръща към мен за помощ. Да в моето сърце ще обитава пламъка на Мира.Поради това аз ще бъда непоколебим,Аз ще бъда непоколебим, за да не може никой и нищо да проникне вътре в кръга на моето битие.
        В този ден аз казах: достатъчно! Аз съм жертва на собствените неправилни желания.Аз съм жертва на злоупотребата с моите четири низши тела. Аз съм жертва на своята карма.И в този ден аз казвам : аз повече, няма да бъда жертва на самия себе си, но аз ставам оръдие на Бог!
         Аз идвам от двора на Крал Артур и ще бъда верен на своя обет- да пазя хармония, да съхранявам своя мир, да контролирам възникващите тъмни мисли,чувства и възвръщащи се негативни спирали на моята памет.
         Аз мога да свърша всичко това , тъй като съм дете от сърцето на моя възлюбен Эл Мория. Аз мога да свърша всичко това тъй като с мен е  Бог, с мен е Пътя, с мен е Майтрея, с мен  е Посланника, която аз мога да видя и да докосна и , която ме обича ,утешава ме,помога на мен, възпитава ме и ме направлява.
          Да аз се намирам във възможно най- доброто положение, в което моята карма ми позволява да се намирам. Тъй като аз зная, че никъде във вселената няма никаква несправедливост, и аз наистина съм уверен, че възможността в този ден е предопределена от самия Элохим по образ и подобие на Бог Всемогъщия, с мощта на Словото, бившия Брахман в Началото- това е милост превишаваща всички други милости.
          Да аз ще работя заедно с Элохим на Мира и аз зная : доколко Бог е разрешил на Элохим , който да обезпечи / с всичко необходимо/ тази...,тъй като на нея е дарено покровителство с техните степени и с цялата мощ на Елохим слизайки при мен и в могъщата чаша с пламъка на възкресението в Сърцето на Вътрешната Обител.
         Да аз приемам диспенсациите на Елохим, тъй като те се явяват силата на седемте лъча. Те са мощта на Алфа и Омега. И аз ще изменя себе си, за да бъда в състояние да нося спиралата в следващите 33 г от дейността на... до този момент, когато това движение ще добие октавите както горе така и долу и неговите лъчи да излеят своята могъща светлина в дълбините на смъртта и ада, щото душите да стигнат до такава степен, до която могат да последват лъча на своето АЗ СЪМ Присъствие и да получат избавление с  помощта на Архангелите.
          Да за мен е от водещо значение истинския мир и аз зная, че това - не е пацифизъм. Аз зная,че силата на мира поглъща записите на войните на тази планета в това време ,когато произнасям мантрата :
        ЗАМЛЪКНИ, ПРЕСТАНИ И ЗНАЙ,ЧЕ АЗ СЪМ БОГ!    / 4Х /

                                  М А Н Т Р А

           Достатъчно !
           Аз прекратявам своите човешки творения,
           Аз избирам пътя на Элохим Мир!
           Аз отивам в живия пламък на Мира!
           Аз ставам истински посланник на Мира!
           и аз се явявам обострен меч,
           отделящ реалното от нереалното.

          ЗАМЛЪКНИ, ПРЕСТАНИ И ЗНАЙ,ЧЕ АЗ СЪМ БОГ!  / 4Х /          / 9Х /
 


Элохим Мир , 11 август 1991 Ройял Тетон , Ренч.  пояснение : в продължение на известно време трябва да четете тези повели изцяло, след определено време можете да четете само кратката мантра дадена в края на курсива.


                                    
                                           ТАЙНИ ЛЪЧИ НА МОГЪЩИЯ КОСМОС 
                                                               0.03

  
                                      В ИМЕТО НА  АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ
                                                                                    ЭЛОХИМ,
                                      СЕН- ЖЕРМЕН, ПОРЦИЯ, ГУРУ- МА, ЛАНЕЛО,
                                       ПАДМА САБХАВА, ГУАН ИН И ПЕТ ДХИАНИ                                                                                                                             БУДДА!
                                       В ИМЕТО НА  АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ
                                                                        САНАТ КУМАРА,
                                       ГАУТАМА БУДДА, ГОСПОД МАЙТРЕЯ,
                                                                         ИИСУС ХРИСТОС!
                                     ОМ ВАЙРОЧАНА - АКШОБХЬЯ - РАТНА-
                                     САМБХАВА -  АМИТАБХА- АМОГХАСИДХИ-
                                                                         ВАДЖРАСАТВА ОМ


     В Името на възлюбенното могъщо победоносно присъствие на Бог, АЗ СЪМ в мен, и моето Истинно собственно възлюбенно Свято Христово АЗ, свято Христово АЗ на цялото човечество, възлюбенний Хелиос и Веста и Магнита на Великото Централно Слънце, възлюбенний Бог Хармония, възлюбенний,могъщ Космос,възлюбленний Ланело,Владика Николай Рьорих, единния Дух ня Великото Бяло Братство и Майката на Мира, Елементалния живот- огън, въздух, вода и Земя - аз призовавам:


                      Тайни Лъчи на могъщия Космос,                             ( 3x )
                         Вечно своята Светлина чрез мен разширявайте    ( 3x )
                      Тайни Лъчи на могъщия Космос,                             ( 3x )
                         Благословете и изцелете,озарете и възвисете !    ( 3x )
                      Тайни Лъчи на могъщия Космос,                              (3x )
                         Трансмутирайте погълнете, освободете и залейте!( 3x )
                      Тайни Лъчи на могъщия Космос,                              ( 3х )
                         За Любовта Твоя, Боже хвала на Теб!                    ( 3x )
                       Тайни Лъчи на могъщия Космос,                             ( 3x )
                          Възвисетe Земята, разширете Своя Пламък!         ( 3x)
                       Тайни Лъчи на могъщия Космос,                              ( 3x ) 
                           Вашата уравновесяваща Мощ призовавам!          ( 3x ) 

                                    Властта на Вас сега отдавам, 
                                    Поклон мой, за Светлите Лъчи ;
                                    АЗ СЪМ Ваша Светлина Прекрасна,
                                    Тайни лъчи , ясни.
                                    Благодаря за тези лъчи,
                                    Свише изпратени те във мен,
                                    Лейте се и ме изпълвайте,
                                    И ваш / а / ще остана аз ! 

     Аз живея, движа се и съществувам в чудесно,победоносно  средоточие на Тайните Лъчи на могъщия Космос от сърцето на Бога във Великото Централно Слънце, сфокусирано от пет Дхиани Будда и Ваджрасатва, моето Истинско собственно Възлюбенно АЗ СЪМ Присъствие,възлюбенний Хелиос и Веста и възлюбенния могъщ Космос, който благославя и изцелява, озарява и запечатва мен и цялото човечество в Победа и възнесение в Светлина.
         Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ ! Възлюбенно АЗ СЪМ!
                                       


                                               АЗ СЪМ БОДЪР НЕ СПЯ , НЕ СПЯ !
                                                    АЗ СЪМ Бодър не спя, не спя !
                                                    АЗ СЪМ Бодър не спя, не спя !
                                                    АЗ СЪМ Бодър не спя, не спя !

                                                    Ела по - бързо и раздвижи.
                                                    Раздвижи менталното тяло като мрежа,
                                                    Моля раздвижи всичко до края,
                                                    за да  получа Христовия разум .

                                                    Виолетов Огън Свети !
                                                    Виолетов Огън Свети !
                                                    Виолетов Огън Свети !

                                                   Божия Светлина възвисявай, възвисявай,възвисявай !
                                                   Всички мои мисли, съзнанието мое
                                                   към Аз Съм Присъствие, и то ,
                                                   В Името Божие, с цялата настойчива молба,
                                                   Мъдрост и Равновесие   да ми дариш на мен сега.
                           


      
                                                                              
                                   О, МОГЪЩ ТРИЛИСТЕН ПЛАМЪК НА ЖИВОТА        0. 06 

                                                             ЗАРАУСТРА

                                            Трилистен пламък на Живота !
                                            ТИ - Божий Дар чист , 
                                             Приеми моите енергии и мисли
                                             и Властвай със синята защита!
                                             
                                            Залог е вниманието на Братството
                                            и ясното разбиране.
                                            Дарът на Свещенната молитва,
                                            които в моята душа се подслониха.

                                            Любовта в дружбата крепне
                                            по закона на Небесата,
                                            Благите дела са одобрение,
                                            Възторг Светий се ражда;

                                            Към Престола на Благодатта вървиме,
                                            Неговия Лик ще ни помогне да видим
                                            Аз всичкия страх премахнах
                                            Бого Възторга свещенно пламти.
                                            Всичко награждава с дара на Свободата 
                                            От цялата греховна хорска природа.
                                         
                                            Христос към самоовладяване ме издигай,
                                            Радостта на Свободата на мен дай сега,
                                            Дарът на решимостта безкрайна
                                             И в Небесата ма изигни за винаги!

                                             АЗ СЪМ ! АЗ СЪМ! АЗ СЪМ !
                                             СВОБОДЕН - не свързан по никакъв начин тук.
                                             АЗ СЪМ живеещия в Закона на Любовта
                                             поправяйки своите недостатъци.
                                             Сега посвещавам моя път
                                             по Волята моя и желанието на Бог.


                                              О, Сен Жермен, Иисус, аз Ви моля-
                                              В ръката на Эл Мория поставете моята,
                                              Нека крилатата любов на Майка Мария сега
                                              Да възнесе хората ктъм Небесните Светини.

                                              Да бъда единен с Любовта действително
                                              Служители на Небесните цели,
                                              да идват ежечасно на Земята ,
                                              с мощта на призивите,получавайки отговор.


                                               Мъдростта да дойде в нашия век-
                                               Божията любов е нерушима преграда
                                               Дарена на всеки човек.


        Аз благодаря на Теб и приемам това за свършено в пълна сила. Аз СЪМ свърши се в този час в пълна сила. Това е пълното проявление на закона на любовта, която идва към мен с вечната победа сега и завинаги!
                               


                            Зараустра, 12 декември 1965г." Огненото действие на разширяващото Христосъзнание" , "Жемчужина Мъдрост", том 8 № 50
                                    







                          






    
                                                                                                                                                                                                            АЗ СЪМ СИН НА БОГА                                  0.07
                                                   КУСКО


          АЗ СЪМ  син на Бога всеки ден. АЗ СЪМ зараждаща субстанция в своето сърце, която аз мога да разпределям Пламъка на Любовта от ръцете на Всемогъщия Бог.АЗ раздавам този Пламък от своето същество навсякъде във всички направления, за да може тя да твори съвършенните дела на Бога и да се върнат към мен с цялата Божествена Любов, която АЗ изпращам.
          




                                                                                              



                                          АЗ СЪМ СВЕТЛИНАТА НА СЪРЦЕТО                          0.07
                                                        СЕН ЖЕРМЕН

                                    АЗ СЪМ Светлината на Сърцето,
                                    Сияещо в тъмнината същество.
                                    И превръщайки всичко,
                                    в Златна Съкровищница, на Христовия Разум.

                                    АЗ СЪМ излъчващата любов в света,
                                    която изтрива всички грешки
                                    и премахва всички прегради.


                                   АЗ СЪМ мощта на безпределната Любов,
                                   Умножаваща,
                                   Която ще победи,
                                   Мир безкраен.













                       ПРИЗИВ КЪМ МАГНИТА НА ВЕЛИКОТО ЦЕНТРАЛНО СЛЪНЦЕ 
                          
                                                               0.08

                                               СУРИЯ И КУСКО

            О, Господ Бог Всемогъщ - Създател на Небесата и Земята, аз призовавам към Теб в Името на  Христосъществата в Името на Иисус Христос и Майка Мария, в  Името на Сен Жермен. Аз призовавам към Теб в Името на Великия Божествен Управител и в Името на Сурия и Куско и Могъщия Космос на седемте могъщи Элохим, седем възлюбени Чохани на лъчите и аз говоря в Името на Отца, Майката, Сина и Светия Дух !
         Запечатайте тази дъга на контакта между моето сърце и Твоето Собственно!
          Господи Боже всемогъщий, запечатай дъгата на контакта, запечатай дъгата на контакта! И нека спиралата да се превърне в най- големия магнит на Великото Централно Слънце. И позволи на мен ,доколкото аз съм способна, до колкото моята чаша е  трайна и достойна, да приема тези енергии, обкръжавайки спиралата на  моето същество, проявявайки Магнита на Слънцето.О, Алфа и Омега, позволете ми живот със Вас в Материята!Позволете ми да стана фокус на Великото Централно Слънце !

         След това, когато вие сте призовали Магнита с Висшия Указ, можете да призовете своето Бого- присъствие и Святото Христово АЗ, привеждайки го в действие казвате:
         

            В Името на Христос, в Името на моето собственно възлюбенно АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в Името на Светия Дух и Пламъка, изпълващ олтара на моето сърце, в Името на Свещенното Огнено Дихание, аз призовава магнита на Великото Централно Слънце да демагнетизира, енергийната завеса, в този план на Материята. Аз моля за преубразуване на цялата човешка карма.  Аз моля за преобразуване на кармата на Тъмния Цикъл с действието на магнита на Великото Централно Слънце, който АЗ СЪМ.
     
          АЗ призовавам за хармонизиране на живота в четирите плана на съзнанието и в моите четири низши тела. Аз призовавам семействата на Светлината, които се явяват плана на моето Възнесение и моята Победа. Това , което аз призовавам за себе си, аз призовавам за цялото човечество, Елементалното Царство и Ангелските Сомни. И да бъде този призив съгласуван с математиката на Волята на Бога, както горе така и долу. Да бъде той запечатан в Името на Отца и Майката , Сина и Светия Дух.




                            
                                   ПРИЗИВ ЗА ОБСТАНОВКАТА ПРИ СПИРАЛАТА НА   

                                                      НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА

                                                             ПОРЦИЯ


        
              Възлюбенно АЗ СЪМ Присъствие, възлюбенний Владици на Кармата, аз желая днес с властта на Христа в мен да подам жалба , и да привлека вниманието на небесните войнство към несправедливостта чийто свидетел бях аз , и което осъзнавам ;

/-------------------------------------------------------------------------------------------- /
(тук  опишете несправедливостта, назовете хората, посочете времето и мястото на събитието.)

    В Името на Всемогъщия Бог аз отделям цялата Божествена енергия за тази несправедливост и призовавам спиралите на несправедливостта  да бъдат преустановени сега!


   Аз моля Владиците на Карма, внимателно да разгледат / възможност/ за поправяна на всичко неправилно, за уравновесяване на Бого-справедливостта във живота на всички хора, имащи отношение към произтичащото , и моля, за това моите призиви да бъдат съгласувани с Волята на Бога и да се приложи и изпълни в съответствие с Тази Воля.


Част от диктовката на порция 3 септември 1972г,Атланта, Джорджия.

      

                 
                                   ПРИЗИВ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СПИРАЛИТЕ НА 
                                                   НЕГАТИВНАТА    КАРМА


                                     
                                                 ВЕЛИКИЯ БОЖЕСТВЕН УПРАВИТЕЛ

               В Името на моето могъщо АЗ СЪМ Присъствие и Велик Божествен Управител, в Името на Иисус Христос, аз искам, аз поръчвам да се прекрати спиралата на негативната карма на цялото мое съзнание, същество и светът, за да може  всяка клетка и всеки атом на моите четири низши тела , които не показват съвършенните цикли на Христосъзнанието, сега да се разтвори и спре с мощта на моето Бого-Присъствие. В Името на Иисуса Христа, аз искам и поръчвам, щото циклите на Безсмъртния Живот и моят Божествен план да се изпълнят и да направя Възнесението!
      част от Диктовка на Великия Божествен Управител
      10 октомври 1971 г.










  
                                             ПРИЗИВ   ПОВЕЛЯ   " БРОЙТЕ - ДО   ДЕВЕТ.               0.10
                                                                    
                                                                 КУСКО


       В Името на  възлюбенното могъщо победоносно присъствие на Бог, АЗ СЪМ  в мен , моето собствено възлюбенно Свято Христово АЗ, възлюбенний Архангел Михаил , княз Оромасис , могъщ Астрея , Богиньо на Светлината , възлюбенний Възнесен Владика Куско , възлюбенний Ланело , Възнесений Владика Николай Рьорих , Единния Дух на Великото Бяло Братство и Майката на Света , Елементален живот огън , въздух ,  вода  и  земя - аз повелявам :


                                       Божия Любов към мен ела ,                                           
                                       Сега душата моя защити ,                                                
                                       Властта над моя свят вземи ,                                           
                                       Със Светлината отгоре всичко озари!  
            
                                        / визуализирайте как бялата светлина
                                         изпълва вашата аура /
                                 


                                       Аз броя: " ЕДНО"                                                               
                                       И АЗ СЪМ един                                                                                                        О, свят мой на чувствата престани!                               
                                       След това " ДВЕ " и  " ТРИ " , -                                                 
                                       АЗ СЪМ свободен от вътре .
                                       Да бъде Божията Воля!

                                       / визуализирайте колело от бял огън на 
                                        слънчевия сплит /
                                      
                                       АЗ " ЧЕТИРИ " броя                                                       
                                       и склонявам аз глава,                                                       
                                       пред Бого - Присъствието ясно.                                      
                                       " ПЕТ " и " ШЕСТ ".                                    
                                       О, Господ , ето тук-
                                       в моето сърце Твоят образ е прекрасен ! 

                                       / визуализирайте колело от бял огън
                                        около шията и гърлената чакра./


                                      " СЕДЕМ " аз броя , 
                                      Небесата призовавам : Задръжте моите енергии, мисли!
                                      " ОСЕМ " и " ДЕВЕТ "                                                       
                                       повелите да направят                                                    
                                       моя ментален свят чист !   
                                              
                                     / визуализирайте колело от бял огън 
                                       около главата и третото око /                                      

                                
                                      Обкръжи ме бялоогнена Светлина,
                                      всички приливи на отбраната вън!                                    
                                      С мощта на Бог , аз , като броня съм облечен.                   
                                      И неговата любов защитавам.                                            
                                                                                                                                   
                               / визуализирайте как бялоогнената светлина
                                       обгръща четирите ви низши тела /                                                                                                                  

                     АЗ приемам това за свършено сега в пълна сила! АЗ СЪМ , то е свършено сега в пълна сила !  АЗ СЪМ  , АЗ СЪМ , АЗ СЪМ , Бого - Живот , възраждащ съвършенството    на всичксите способи  през цялото време . Това , което аз  призовавам за себе си, аз призовава за всеки мъж, жена и детенце на нашата планета !

               teachings-masters.narod.ru/index.html
         превод от руски Мария Михайлова - Дрънгова
                  

Няма коментари:

Публикуване на коментар